rendőrségi hírek

2018.11.09. 14:17

Visszaadta a pénztárcát a becsületes megtaláló

Már a bejelentés megtétele közben megjelent a Szekszárdi Rendőrkapitányságon a becsületes megtaláló, és visszaadta a pénztárcát a benne levő majdnem 184.200 forinttal.

TEOL

Fotó: TMRFK

Egy helyi férfi tett bejelentést a Szekszárdi Rendőrkapitányságon november 6-án dél körül, hogy egy órával korábban Szekszárd belterületén elvesztette a pénztárcáját a benne levő irataival és 184.200 forint készpénzzel.

Még a bejelentés megtétele közben jelentkezett a becsületes megtaláló, egy 64 éves férfi, aki megtalálta a pénztárcát a benne levő iratokkal valamint készpénzzel együtt, és hiánytalanul visszaadta az elveszettnek hitt értékeket jogos tulajdonosának, tájékoztat a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ez az eset szerencsésen zárult. A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja azonban a figyelmet, hogy értékeire mindenki fokozottan ügyeljen. Amennyiben valaki telefont, pénztárcát vagy egyéb értéket talál, minden esetben adja le azt a rendőrségen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában