baleset

2019.01.23. 06:16

Két teherautó ütközött az M6-os autópályán Paksnál

TEOL

Forrás: TMRFK

Ráfutásos balesetet szenvedett két teherautó az M6-os autópálya 107-es kilométerszelvényénél, Paks térségében, a Pécs felé vezető oldalon – tette közzé a katasztrófavédelem. Az eset következtében az egyik járműbe egy ember beszorult, akit a paksi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével szabadítottak ki és adtak át a mentőknek. A műszaki mentési munkálatok idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Frissítés!

Az Útinform közlése szerint a forgalmat a rendőrség a Paks-centrum csomópontnál a 6-os főútra tereli. Visszatérni a pályára a Paks-dél csomópontnál lehet. Budapest felé nincs korlátozás.

11.20.:

Véget ért az útlezárás az M6-os autópályán; a forgalom ismét zavartalan a reggeli baleset helyszínén. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy személy könnyű, egy pedig súlyos életveszélyes sérülést szenvedett – adta hírül a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában