baleset

2019.02.15. 11:08

Halálos baleset történt Nagydorog és Pusztahencse között

Árokba csapódott egy autó a Nagydorog és Pusztahencse közötti úton; egy ember súlyosan megsérült.

Munkatársunktól

Fotó: Paksi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság

Lesodródott az úttestről és az út menti árokba csapódott egy gépkocsi péntek délelőtt Tolna megyében, a Nagydorog és Pusztahencse közötti úton. A balesethez Paksról érkeztek ki a hivatásos tűzoltók, akik áramtalanították a járművet és megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. Elsődleges információink szerint a balesetben egy ember súlyos sérüléseket szenvedett, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a mentők küzdenek az életéért.

11:00 – A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság közölte, hogy a sérültet nem tudták megmenteni; a 27 éves nagydorogi nő életét vesztette.

A Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közleménye:

Lesodródott az úttestről és az út menti árokba csapódott egy személyautó a 6232-es számú út 14-es kilométerénél, Nagydorog és Pusztahencse között. A balesethez a paksi hivatásos és a nagydorogi önkéntes tűzoltókat riasztották, akik az autóban egyedül utazó sofőrt feszítővágó segítségével emelték ki a járműből. A járművet vezető nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett a baleset során, hogy életét már nem tudták megmenteni.

15:40: Frissítés!

A rendőrség videót közölt a helyszínelésről, ami véget ért, és a forgalom zavartalan.

[embed]]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában