rendőrségi hírek

2019.04.26. 16:20

Sikerrel képviselte megyénket

Ihárosi Ibolya

Fotó: TMRFK

Bogáncs Gergő szekszárdi rendőr főtörzsőrmester újra dobogóra állhatott egy országos rendészeti küzdősportversenyen. Makón rendezték meg az idei BM Országos Judo Bajnokságot nemrégiben. A versenyen minden, a Belügyminisztérium irányítása alatt álló rendészeti testületnél szolgálatot teljesítő sportoló részt vehetett.

A dobogó III. fokán balról Bogáncs Gergő vizsgáló Fotó: TMRFK

A megmérettetéseket a férfiaknál súlycsoport és korosztály, a nőknél súlycsoport szerint szervezték meg. Tolna megyét egyedül Bogáncs Gergő főtörzsőrmester, a Szekszárdi Rendőrkapitányság vizsgálója képviselte, aki a harmincöt év alatti korosztályban, a hetvenhárom kilogrammos súlycsoportban, a tizenhat induló versenyző közül az országban a harmadik legjobb belügyi cselgáncsozó lett.

Mint arról korábban már beszámoltunk, Bogáncs Gergő a tavaly novemberben megrendezett Budo- és Küzdősportgálán két versenyszámban is dobogós helyen végzett, tájékoztatta lapunkat Komlósiné Kiss Anett, a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában