baleset

2019.06.02. 18:11

Két személyautó ütközött a 6-os és a 63-as kereszteződésében

TEOL

Fotó: Illusztráció (Shutterstock)

Két személyautó ütközött össze a 6-os és a 63-as főút kereszteződésében, Tolna térségében – tette közzé a katasztrófavédelem. A balesethez a szekszárdi hivatásos és a tolnai önkormányzati tűzoltók vonultak ki, akik a társhatóságokkal közösen dolgoznak a helyszínen.

A balesetben – az elsődleges információk szerint – hárman megsérültek, a helyszínen teljes útlezárás van érvényben, tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság. A közlekedők Palánk felé kerülhetnek.

Frissítés!

A rendelkezésre álló információk szerint a Szekszárd felől érkező, 6-os számú főúton haladó gépjármű vezetője kanyarodni szándékozott a 63-as számú főútra, de nem adott elsőbbséget a Budapest felől szabályosan közlekedő gépkocsinak, melynek következtében a két autó összeütközött – tette közzé a megyei rendőr-főkapitányság. A további rendelkezésre álló információk szerint a balesetben ketten súlyosan, hárman könnyebben sérültek meg.

A helyszínelés és a műszaki mentés véget ért, az érintett útszakaszon ismét zavartalan a forgalom.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában