bűnmegelőzés

2019.07.09. 15:30

Házhoz mentek Gyulajon

TEOL

Fotó: Illusztráció (Shutterstock)

Az országos Házhoz megyünk prevenciós program keretében tegnap Gyulajra látogattak a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK) munkatársai, ahol a település polgármesterével találkoztak. A falu vezetőjével a helyieket leginkább érintő bűnmegelőzési témákról beszélgettek – tájékoztatott Komlósiné Kiss Anett, a TMRFK sajtószóvivője.

A rendőrség munkatársai négy különböző témában adtak át a polgármesternek tájékoztató nyomtatványokat, melyeket a település közintézményeiben helyeznek majd el, valamint a lakossághoz is eljuttatják azokat.

Fotó: TMRFK

A megyei rendőr-főkapitányság kéri, hogy a nyári nyaralás időszakában se legyünk meggondolatlanok, és tartsuk be az alábbi szabályokat, hogy ne váljunk áldozattá:

  • Amikor nyaralni indulunk, ne posztoljuk ki azt rögtön a közösségi oldalakon, mert a tolvajok dolgát ezzel nagyban megkönnyíthetjük!
  • Ha elutazunk otthonról, szóljunk szomszédunknak, vagy ismerősünknek, hogy figyelje az otthonunk környékén mozgó idegeneket!
  • Ne legyünk óvatlanok, amikor elmegyünk otthonról, lakásunk nyílászáróit minden esetben zárjuk be!
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában