rendőrségi hírek

2019.08.01. 15:30

Ittasan gödörbe hajtott, majd a rendszámokkal távozott

TEOL

Forrás: Shutterstock

Mint annak idején beszámoltunk róla, július 13-án az esti órákban érkezett a bejelentés a balesetről a rendőrségre. A kiérkező egyenruhások megállapították, hogy a szóban forgó autón nincs rendszám, vezetője pedig gyalog távozott a helyszínről.

Az adatgyűjtés és tanúkutatás során beszerzett információk alapján azonosították a sofőrt, aki feltehetően ittassága miatt nem vette észre, hogy a Szekszárdi Vízmű Kft. munkatársai a megbontott útburkolatot szalaggal lezárták. A férfi belehajtott a gödörbe, majd a jármű a bal oldalára dőlve csúszott, végül fejtetőre borult. Az is kiderült, hogy a férfinak nincs jogosítványa.

Fotó: TMRFK

A gyanúsított kihallgatása során elmondta, hogy a balesetet után azért vette le az autóról a rendszámokat, mert így próbálta meg elkerülni a rendőrségi eljárást. A férfi ellen ittas járművezetés és baleset okozása miatt indított eljárás még folyamatban van.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Szekszárdi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban átadta az illetékes ügyészségnek – tette közzé a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában