rendőrségi hírek

2019.10.01. 11:25

Bankjegykiadó automatát akart felfeszíteni

A szekszárdi rendőrök a bejelentést követő két órán belül azonosították, majd elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 51 éves helyi férfit.

TEOL

Fotó: TMRFK

Bejelentés érkezett a rendőrségre, mert szeptember 29-én a hajnali órákban ismeretlen elkövető megjelent Szekszárdon az egyik bankfióknál, ahol az előtérben található bankjegykiadó automatát kézzel kifeszítette, és kimozdította a helyéről, azonban onnan pénzt kiszedni nem tudott. Az automata megrongálásán túl az elkövető a bankfiók zárt helyiségébe is megpróbált bejutni az ajtó többszöri feszegetésével, azonban azt sem sikerült kinyitnia – számolt be az esetről a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

Fotó: TMRFK

A szekszárdi rendőrök a bejelentéstől számított két órán belül azonosították az elkövetőt, egy 51 éves helyi férfit, akit elfogtak és gyanúsítottként hallgattak ki lopás vétség kísérletének megalapozott gyanúja miatt. Az elkövető tettét azzal magyarázta, hogy pénzhez akart jutni.

Fotó: TMRFK

Az ügyben a további eljárást a Szekszárdi Rendőrkapitányságon folytatják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában