baleset

2019.10.15. 08:58

Ittasan ütközött neki egy álló autónak

TEOL

Forrás: TMRFK

A paksi rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 73 éves gerjeni férfival szemben folytattak járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – tette közzé a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Egy férfi közlekedett május 11-én a késő esti órákban az általa vezetett személygépkocsival Gerjen egyik utcájában, amikor – vélhetően ittassága miatt – nem tartott elegendő oldaltávolságot, és autójával nekiütközött egy korábban vele szemben közlekedő, de már álló járműnek. Az ütközés után a férfi adatai hátrahagyása nélkül elhajtott a helyszínről.

A rendőrök a baleset helyszínétől nem messze igazoltatták a 73 éves helyi férfit, akinél az alkoholteszter pozitív értéket mutatott.

Az eset kapcsán a Paksi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán indítottak büntetőeljárást járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A 73 éves férfit gyanúsítottként hallgatták ki, akinek a baleset okozása miatt is felelnie kellett.

A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az ügyben keletkezett iratokat megküldték az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában