rendőrségi hírek

2019.10.23. 12:31

Letartóztatásban az ittasan halálos balesetet okozó férfi

A hétvégén történt halálos baleset okozója ittas volt, amikor elütötte az út mellett füvet nyíró férfit.

TEOL

Forrás: TMRFK

Mint arról korábban beszámoltunk, egy Toyota típusú személygépkocsi vezetője közlekedett a 65-ös főúton Zomba felől Tamási irányába vasárnap délután, Kéty belterületén, amikor lesodródott az útról, és elütötte az úttest mellett füvet nyíró személyt. A 68 éves helyi férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A gázoló a balesetet követően mind a helyszínen, mind előállításakor agresszív magatartást tanúsított.

A 35 éves tolnai férfit a bonyhádi rendőrök őrizetbe vették. Az igazságügyi szakértő megállapította, hogy a járművezető erősen ittas volt, amikor a balesetet okozta. Az elkövetőt kihallgatták halált okozó ittas járművezetés gyanúja miatt, majd az ügyészség indítványára a bíróság letartóztatásba helyezte.

Az eset kapcsán a 35 éves elkövetővel szemben – halált okozó ittas járművezetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúján túl – számos más bűncselekmény elkövetése miatt is indul büntetőeljárás – tette közzé a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában