értekezlet

2019.11.14. 16:20

Szekszárdon tartotta ülését a Városi Baleset-megelőzési Bizottság

TEOL

Fotó: TMRFK

A Tolna Megyei Baleset-megelőzési Bizottság éves munkatervének megfelelően a városi kapitányságokon működő baleset-megelőzési bizottságok is tartanak értekezleteket. Szekszárdon november 13-án került sor a városi bizottság aktuális ülésére, melyen a baleset-megelőzéssel foglalkozó szervezetek képviselői, az autósiskolák képviselői, és a rendőrség közlekedésrendészeti szakemberei vettek részt, tájékoztat a megyei rendőr-főkapitányság.

Az értekezletet Dr. Pilisi Gábor rendőr ezredes, városi rendőrkapitány nyitotta meg, majd Kerekes Márk rendőr őrnagy, a Közlekedésrendészeti Osztály vezetője számolt be a 2019. évben bekövetkezett közúti közlekedési balesetek számának alakulásáról. Tájékoztatójában kiemelte, hogy a közlekedési balesetek számának csökkentése a rendőrség kiemelt feladata, amelyhez a bizottsági tagok által képviselt szervezetek, autósiskolák együttműködését kérte. Ezt követően Megyeri Zsolt rendőr alezredes, a Tolna Megyei Baleset-megelőzési Bizottság ügyvezető elnöke ismertette a megyére vonatkozó baleseti adatokat.
A bizottsági ülés kötetlen beszélgetéssel zárult, melynek során több javaslat és felvetés is elhangzott, melyek megvalósításán dolgozik nem csak a Szekszárdi Rendőrkapitányság és a városi baleset-megelőzési bizottság, hanem valamennyi együttműködő társhatóság is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában