baleset

2019.12.24. 09:03

Nem adta meg az elsőbbséget, összeütköztek

A bonyhádi rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetése miatt indítottak.

TEOL

Fotó: TMRFK

Egy 22 éves aparhanti férfi közlekedett az általa vezetett Audival augusztus 30-án a kora délutáni órákban a 6534-es számú mellékúton a 6-os számú főút irányába, amikor a kereszteződésben nem adta meg az elsőbbséget a védett úton közlekedő Hondának, kihajtott elé a 6-os főútra, és a két autó összeütközött. A balesetben mindkét jármű vezetője – az Audi sofőrje könnyebben, míg a vétlen autó vezetője súlyosan – megsérült.

Az eset kapcsán a Bonyhádi Rendőrkapitányságon büntetőeljárást indítottak. A 22 éves aparhanti férfit gyanúsítottként hallgatták ki közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetése miatt, aki a felelősségét a baleset kapcsán elismerte.

A bonyhádi rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat a napokban megküldték az illetékes ügyészségnek, közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában