rendőrségi hírek

2019.12.10. 08:58

Szabadnapos rendőr mentett életeket – Frissítve!

Hét embert menekített ki az égő házból a bonyhádi rendőr.

TEOL

Forrás: Shutterstock

Tűz ütött ki vasárnap hajnalban egy ötlakásos sorház egyik lakásában a Perczel utcában. A lángok két szomszédos lakásra is átterjedtek. A tüzet a bonyhádi és szekszárdi hivatásos, valamint a bonyhádi önkéntes tűzoltók fékezték meg. Oltás közben egy férfit vittek ki a házból, aki életét vesztette. Két másik lakás is lakhatatlanná vált, két-két lakóját önkormányzati szükséglakásban helyezték el. A tűz keletkezésének okát vizsgálják, olvasható a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság honlapján.

A rendőrség tájékoztatása szerint szerint a tűzesetről Rafai Márk törzszászlós, a Bonyhádi Rendőrkapitányság szolgálatparancsnoka tett bejelentést 3 óra 40 perckor a központi ügyeletre. A rendőr amint észrevette a tüzet és a füstöt baráti társaságával az épülethez futott és az alvó embereket felkeltették. Egy 49 éves nő, egy 24, és egy 50 éves férfi, valamint egy 40 éves férfi és családja életét sikerült megmenteniük. Rafai Márk kérdésünkre elmondta, hogy a sport bálban voltak a művelődési házban két barátjával Völgyi Péterrel, Fekete Krisztiánnal és a párjaikkal. A tűzesetről értesítette a bonyhádi ügyeletet, a megyeit pedig azért hívta fel, mert az első tűzoltó autó a művelődési házhoz érkezett, amelyet kerítés választ el a sorházaktól és elmondta, hogy a tűz a Perczel utca felől közelíthető meg. Nem mondta, de szavaiból kiderült, természetesnek tartja, hogy barátaival együtt megtették, amit az adott helyzetben tenni kellett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában