rendőrségi hírek

2020.01.18. 08:40

Bemutatkozott az új tamási rendőrkapitány

TEOL

Forrás: TMRFK

Konzultációra hívta a kapitányság illetékességi területén működő polgárőr szervezetek vezetőit január 16-án Dr. Kuti István rendőr ezredes, a Tamási Rendőrkapitányság vezetője – tette közzé a megyei rendőr-főkapitányság.

A Tamási Rendőrkapitányságon megtartott találkozón bemutatkozott a január elsejével megbízott új vezető. Dr. Kuti István rendőr ezredes megköszönte a polgárőrök rendőrséget támogató önkéntes munkáját és elmondta, hogy a jövőben is számít a hatékony együttműködésre, közös szolgálatok erősítésére.

Széles János, a Tolna Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetségének elnöke beszámolt a polgárőrség előző évi munkájáról, a közeljövőben várható fontosabb eseményeiről, a rendőrség és a polgárőrség szolgálatellátásának összehangolt megszervezéséről.

A koordinációs értekezleten a résztvevők megosztották egymással, a közrenddel, közbiztonsággal kapcsolatos tapasztalataikat, észrevételeiket, valamint meghatározták együttműködésük kiemelt céljait.

Fotó: TMRFK

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában