rendőrségi hírek

2020.01.19. 09:07

Ittasan vezetett, villanyoszlopnak hajtott

Befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 62 éves szakályi férfival szemben folytattak járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

TEOL

Forrás: TMRFK

A férfi 2019. december 5-én a délelőtti órákban az általa vezetett személygépkocsival Szakály belterületén közlekedett, amikor elveszítette uralmát a járműve felett, autójával villanyoszlopnak ütközött, és ki is törte azt. Az ellenőrzés során megállapítást nyert, hogy a 62 éves férfi ittas volt, amikor a baleset történt – tette közzé a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Az eset kapcsán a Tamási Rendőrkapitányságon indítottak büntetőeljárást járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A 62 éves férfit gyanúsítottként hallgatták ki, akinek a baleset okozása miatt is felelnie kellett.

A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az ügyben keletkezett iratokat megküldték az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában