rendőrségi hírek

2020.01.22. 14:59

Több helyről is lopott a bogyiszlói férfi

TEOL

Forrás: Shutterstock

Lakossági bejelentés érkezett a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába január 21-én a kora délutáni órákban, mert egy férfi egy bogyiszlói lakóház kerítésén éppen akkor ugrott át, amikor a sértett az udvarra ment. A Tolnai Rendőrőrs munkatársai rövid időn belül az ingatlanhoz értek. Az elsődleges adatgyűjtés és a helyi lakosok segítségének köszönhetően azonosították a kerítésen átmászó személyt, egy 23 éves bogyiszlói férfit, akit nem messze a cselekmény helyszínétől elfogtak, és a Tolnai Rendőrőrse előállítottak. A településen végzett adatgyűjtés során kiderült, hogy a férfi 2020 januárjában helyi ingatlanokba több alkalommal is bement, és onnan kisgépeket és szerszámokat lopott el – tette közzé a megyei rendőr-főkapitányság.

Fotó: TMRFK

Az egyenruhások az elkövetőt gyanúsítottként hallgattak ki kétrendbeli folytatólagosan elkövetett lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A 23 éves férfi elmondta, hogy egy ismerősének adta el az ellopott tárgyakat, melyeket a rendőrök a kutatás során lefoglaltak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában