hétvégi összefoglaló

2020.02.17. 18:10

Egy idős nő életét követelte a szekszárdi tűzeset

TEOL

Fotó: MW

Több tűzeset is történt Tolna megyében az elmúlt hétvégén. Boros Brigitta, a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta, hogy pénteken éjjel egy lakóépületként használt tanya tetőszerkezete gyulladt ki Szekszárd-Hosszúvölgyben. A lángok megfékezésére a szekszárdi és bonyhádi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik oltás közben két gázpalackot hoztak ki az épületből. Az ingatlanban két nő és egy férfi élt, ketten ki tudtak menekülni, egy idős nőt a tűzoltók hoztak ki, az ő életét azonban már a gyors beavatkozás sem tudta megmenteni. Az épület lakhatatlanná vált, lakói ideiglenesen rokonokhoz költöztek.

Bogyiszlón szombaton gyulladt ki egy melléképület. A lángokat a szekszárdi hivatásos és a tolnai önkormányzati tűzoltók fékezték meg, a tűz továbbterjedését sikerült megakadályozni, személyi sérülés nem történt.

Vasárnap Faddon egy tűzifa tárolására használt melléképület kapott lángra. A tolnai önkormányzati és a faddi hivatásos tűzoltók két vízsugárral avatkoztak be. A lángok nem terjedtek át a lakóépületre, személyi sérülés nem történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában