rendőrségi hírek

2020.02.04. 09:32

Orvhalászokat fogtak Bogyiszló határában

A halőrök és a halászati felügyelő tartóztatták fel azokat a tolnai férfiakat, akik Bogyiszló határában, a Duna egyik mellékágánál akartak illegálisan halat fogni.

TEOL

Forrás: police.hu

A Tolna Megyei Kormányhivatal halászati felügyelője értesítette a tolnai rendőröket tegnap reggel, mert a Tolna Megyei Horgászegyesületek Szövetségének két hivatásos halőrével két férfit tartóztattak fel Bogyiszló térségében a Duna egyik holtágában. Az egyenruhások a helyszínen megtudták, hogy a halászati felügyelő és munkatársai egész éjjel figyelték a területet, mert információjuk volt arról, hogy a két ismeretlen személy az előző nap délután nyakzó hálót helyezett ki a vízre.

Fotó: police.hu

A rendőrök igazoltatták a két tolnai férfit, akik a halőrök helyszínre érkezésekor éppen húzták ki a vízből a hálót. Az elkövetőket előállították, elszámoltatták és gyanúsítottként hallgatták ki orvhalászat megalapozott gyanúja miatt. A 35 és a 41 éves tolnai férfi elismerte a bűncselekmény elkövetését – tette közzé a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában