rendőrségi hírek

2020.03.14. 09:17

Gépjárműfeltörés sértettjét keresi a rendőrség

TEOL

Forrás: Shutterstock

A Szekszárdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán 17010/426/2020. bűnügyi számon eljárást folytatnak többrendbeli lopás bűntett és lopás vétség megalapozott gyanúja miatt egy 21 éves helyi férfi ellen.

A nyomozás jelenlegi adatai szerint a gyanúsított, február 15-e körül Szekszárdon a Batthyány utcában lopási szándékkel kővel megkísérelte betörni egy ott parkoló – még ismeretlen sértett tulajdonát képező – fehér színű, valószínűsíthetően Fiat típusú személygépkocsi jobb első ablakát. Az autó ablaka nem tört be, csak megrepedezett.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a fenti helyen február 15-e körül járművén hasonló sérülést észlelt, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatosan információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen munkaidőben az Szekszárdi Rendőrkapitányságon (Szekszárd, Várköz u. 1-3. szám), vagy hívja a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-74-501-106-os telefonszámon. Névtelensége megőrzése mellett bejelentést tehet az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es ”Telefontanú” zöldszámán vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén, közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában