rendőrségi hírek

2020.03.13. 15:35

Őrizetbe vették a szekszárdi gépkocsifeltörés-sorozat elkövetőjét

TEOL

Forrás: TMRFK

A Szekszárdi Rendőrkapitányságon indítottak nyomozást állampolgári bejelentés alapján ismeretlen tettes ellen, aki március 12-ére virradóra a város egyik utcájában parkoló Iveco kisbuszt feltörte, és abból egy mobiltelefont lopott el. A nyomozók látókörébe került egy 21 éves helyi lakos, akit előállítottak, és elszámoltattak – tette közzé a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Fotó: TMRFK

A férfi elismerte a lopást, és további – általa 2020. február és március között elkövetett – gépkocsifeltörésekről is beszélt. A rendőrök egyrendbeli lopás bűntett, kétrendbeli lopás vétség és kétrendbeli lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként. Ezt követően a gépkocsifeltörőt őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. A nála tartott kutatás során a nyomozók a lopásokból származó értékeket foglaltak le.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában