rendőrségi hírek

2020.03.12. 18:02

Őrizetben a szüleit bántalmazó dunaszentgyörgyi férfi

TEOL

Forrás: Shutterstock

Egy dunaszentgyörgyi nő tett feljelentést még január 17-én, mert fia az esti órákban a lakóházuk udvarán álló autójuk ablakait betörte. Az eset kapcsán a paksi rendőrök büntetőeljárást indítottak rongálás megalapozott gyanúja miatt a 29 éves férfival szemben.

Fotó: police.hu

Néhány héttel később otthonukban a fiú édesanyját minden előzmény nélkül trágár kifejezésekkel illette, majd több alkalommal megrángatta és lökdöste is. Ezt követően pedig az édesanyja védelmére kelő édesapját kezdte el ütlegelni. A bántalmazásról a rendőrséget tegnap a férfi rokonai értesítették. Kiderült, hogy az asszony súlyos, míg férje könnyű sérüléseket szenvedett.

A paksi nyomozók a 29 éves elkövetőt őrizetbe vették és kihallgatták súlyos testi sértés és súlyos testi sértés kísérletének megalapozott gyanúja miatt. A rendőrök előterjesztést tettek a gyanúsított letartóztatására is – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában