rendőrségi hírek

2020.04.06. 08:53

Megverte és szabadságában is korlátozta feleségét

TEOL

Forrás: Shutterstock

A Dunaföldvári Rendőrőrsön befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy helyi férfival szemben folytattak könnyű testi sértés és személyi szabadság megsértése miatt – tájékoztatta portálunkat a megyei rendőr-főkapitányság.

Egy helyi nő tett feljelentést férje ellen, aki tavaly január 2-án a délutáni órákban előzetes szóváltást követően fellökte, majd bántalmazta. Ezt követően elvette felesége mobiltelefonját, melyet összetört, illetve nem engedte meg az asszonynak, hogy a lakóházat elhagyja.

A sértett csak gyermeke megérkezését követően tudott elmenekülni. A nő a bántalmazás következtében könnyebben megsérült. A dunaföldvári rendőrök eljárást indítottak könnyű testi sértés vétség és személyi szabadság megsértése bűntett elkövetése miatt. A férfit gyanúsítottként hallgatták ki az ügyben. A rendőröknek azt mondta, feldühítette az, hogy nincs otthon étel.

A Dunaföldvári Rendőrőrsön a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a keletkezett iratokat a napokban megküldték az illetékes ügyészségnek.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában