díjkitűzés

2020.06.12. 10:29

200 ezer forint nyomravezetői díj jár a toplistás bűnözőért

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 200.000 forint nyomravezetői díjat ajánlott fel annak, aki segít megtalálni Egri Norbertet.

TEOL

Forrás: Shutterstock

A Szekszárdi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat a Szekszárdi Törvényszék által elrendelt nemzeti, európai és nemzetközi elfogatóparancsai alapján Egri Norbert ellen csalás és ittas járművezetés miatt. A rendelkezésre álló adatok szerint a 43 éves férfi ismeretlen helyen tartózkodik – írja a police.hu.

Az összeg annak fizethető ki, aki Egri Norbert felkutatását, elfogását közvetlenül elősegítő információval szolgál. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. Hozzáteszik, a díjkitűzés visszavonásának jogát a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fenntartja.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a KÉPEN látható személlyel kapcsolatban információval rendelkezik, hivatali munkaidőben tegyen bejelentést személyesen a Szekszárdi Rendőrkapitányságon, illetve bármely rendőri szervnél. Hívja a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság központi 06-74/501-106-os telefonszámát, vagy a 112-es és 107-es segélyhívó számok valamelyikét, illetve tárcsázza az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámát!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában