rendőrségi hírek

2020.06.25. 13:29

Három megye rendőrei vettek részt az ellenőrzésben

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szervezésében, Tolna és Csongrád-Csanád megye közreműködésével zajlott le a mindhárom megyét – összesen 122 kilométer hosszan – átszelő 55-ös számú főút közlekedésrendészeti ellenőrzése.

TEOL

Forrás: TMRFK

A Bács-Kiskun, a Tolna és a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság egyenruhásai az illetékességi területükön áthaladó 55-ös számú főútvonal teljes hosszán összehangolt, komplex közlekedésrendészeti akciót hajtottak végre június 24-én 9 és 15 óra között – tette közzé a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Fotó: TMRFK

Az ellenőrzés célja a főút közlekedésbiztonságának javítása, valamint a közlekedési balesetek számának további csökkentése volt. Az akcióban részt vevő egyenruhások fő feladata az agresszív gyorshajtók kiszűrése, az ittas és bódult állapotban járművet vezetők eljárás alá vonása, továbbá a passzív biztonsági eszközök használatát elmulasztókkal szembeni fellépés volt. Összesen 168 járművet, azok vezetőit és utasait vonták ellenőrzés alá, ebből 147 esetben volt szükség szabályszegés elkövetése miatt intézkedésre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában