elismerés

2020.07.03. 11:14

Emlékérmét és pénzjutalmat kaptak az életmentő rendőrök

TEOL

Forrás: police.hu

Az országos rendőrfőkapitány Budapesten ismerte el Szent György-emlékéremmel és pénzjutalommal Erős Viktor rendőr főtörzszászlós és Török Szabolcs rendőr törzszászlós kiemelkedő munkáját, mellyel megmentették az önmagát felgyújtó döbröközi férfi életét – tájékoztatta portálunkat a megyei rendőr-főkapitányság.

dr. Töreki Sándor vezérőrnagy adja át az elismerést Erős Viktor főtörzszászlósnak (jobbra) Fotók: police.hu

Mint arról korábban beszámoltunk, idén május 30-án a késő esti órákban egy 44 éves férfi Döbröközön egy benzines kannával a kezében sétált az utcán, és azzal fenyegetőzött, hogy felgyújtja magát. A Dombóvári Rendőrkapitányság körzeti megbízottjai, Erős Viktor és Török Szabolcs rögvest a helyszínre indultak. A fenyegetőző férfi az egyenruhások láttán egy öngyújtóval csattogtatni kezdett, melynek szikrája meggyújtotta a ruháját. A rendőrök azonnal a segítségére siettek, és a környékbeliek közreműködésével rövid idő alatt eloltották a sérült személy lángoló ruháját.

Török Szabolcs törzszászlósnak (jobbra) dr. Töreki Sándor vezérőrnagy gratulál

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában