videó az esetről

2020.10.15. 11:40

Elütötte, majd magára hagyta a gyalogost – videóval!

A bonyhádi rendőrök az eset kapcsán segítségnyújtás elmulasztása és egyéb bűncselekmények miatt indítottak vizsgálatot.

TEOL

Forrás: TMRFK

Szerdán délelőtt fél tízkor érkezett bejelentés a 112-es segélyhívóra, miszerint Zombán, a művelődési ház mögötti piac területén egy gyalogost elütöttek. A bonyhádi rendőrök a helyszínre siettek, ahol kiderítették, hogy a 81 éves helyi asszonyt egy autós a parkolóhelyről távozóban fellökött, majd a helyszínről adatai hátrahagyása és segítségnyújtás nélkül elhajtott. A néni elesett, és az elsődleges orvosi vélemény szerint súlyosan megsérült.

A balesetet okozó gépkocsit és sofőrjét rövid időn belül azonosították az egyenruhások. Kiderült, hogy a járművet egy 72 éves zombai lakos vezette, akit a rendőrök előállítottak és elszámoltattak.

A Bonyhádi Rendőrkapitányságon a nővel szemben segítségnyújtás elmulasztása bűntett és közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetése miatt indítottak büntetőeljárást – tájékoztatta portálunkat Komlósiné Kiss Anett, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában