Hárman sérültek meg

2020.11.27. 10:10

Ittasan ült volán mögé a Kapospulán ütköző sofőr

TEOL

Forrás: TMRFK / police.hu

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Egy 19 éves döbröközi férfi közlekedett személygépkocsival Kapospula-Alsóhetény belterületén, a Dózsa György utcában november 26-án 16 óra 15 perckor, amikor nekiütközött a vele azonos irányba közlekedő és forgalmi okból lassító autó hátuljának. Mindkét jármű a tengelyén átfordult, és a jobb oldali vízelvezető árokba csapódott.

A balesetben hárman sérültek meg. Az intézkedés során felmerült a gyanú, hogy a balesetben részes sofőr ittasan ült a volán mögé, amit a vele szemben alkalmazott alkoholteszter is igazolt. A baleset körülményeit a Dombóvári Rendőrkapitányság vizsgálja.

A megye területén a rendőrök további egy anyagi káros közlekedési baleset helyszínén intézkedtek – írja közleményében a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Borítóképünkön: hárman sérültek a kapospulai balesetben

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában