Baleset

2020.12.17. 17:50

Félpályán halad a forgalom Dalmandnál

TEOL

Forrás: Shutterstock

Személyi sérüléses baleset történt a 61-es főúton, a 78-as kilométerszelvény közelében, a dalmandi kereszteződésben. Egy tehergépkocsi és egy személyautó ütközött össze december 17-én 16 óra 18 perckor.

A balesetben egy személy megsérült. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszon félpályás forgalomkorlátozásra kell számítani az arra haladóknak. A forgalmat rendőrök irányítják – adta hírül a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság a www.police.hu oldalon.

Frissítés!

Az eddig rendelkezésre álló adatok szerint egy személygépkocsi vezetője közlekedett Dalmand irányából a 61-es út felé, amikor a főút kereszteződésében kihelyezett STOP táblánál nem tudott megállni, és az autó elejével nekiütközött a főúton közlekedő pótkocsis tehergépkocsi oldalának.

Forrás: TMRFK

A balesetben a személyautó sofőrje megsérült, őt a mentők kórházba szállították. A helyszínelés és a műszaki mentés véget ért. Az érintett útszakaszon ismét zavartalan a forgalom.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában