Hármas karambol

2021.04.14. 14:35

Elhajtott a helyszínről a balesetet okozó jármű

TEOL

Fotó: Makovics Kornél

Három személyautó volt érintett abban az anyagi kárral járó balesetben, amely szerdán kora délután történt Szekszárd belvárosában, a Széchenyi és a Szent László utca kereszteződésénél.

Komlósiné Kiss Anett, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője lapunk kérdésére elmondta, hogy egy Suzuki típusú gépkocsi közlekedett a Rákóczi utcán a városközpont irányába a külső forgalmi sávban, amikor az egykori Skála Áruház előtti kereszteződésben irányjelzés nélkül akart sávot váltani.

A belső sávban mellette haladó Skoda vezetője – hogy az ütközést elkerülje – balra rántotta a kormányt, s ezzel a kanyarodó sávban álló Seat típusú gépkocsinak ütközött. A belvárosból a Rákóczi utca irányába közlekedő ételkiszállító Fiat sofőrje – hogy szintén elkerülje a karambolt – hirtelen jobbra kormányozta autóját, és végül a járdára felhajtva állt meg.

A szabálytalanul sávot váltó, s ezzel a balesetet előidéző gépjármű a helyszínről segítségnyújtás nélkül elhajtott. A Suzuki sofőrje, miután értesült róla, hogy keresik a rendőrök, visszatért a helyszínre. A forgalom a helyszínelés idején rendőri irányítás mellett haladt.

Borítóképünk: három autó sérült meg a szekszárdi balesetben

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában