Baleset

2021.04.21. 13:33

Felborult egy kamion a hatoson

TEOL

Fotó: police.hu

A rendelkezésre álló adatok szerint egy homokot szállító tehergépkocsi április 21-én 12 óra 52 perckor a 6-os számú főúton, Tolna térségében – a 137-es kilométerszelvény közelében – eddig ismeretlen körülmények között átsodródott a menetirány szerinti bal oldalra, és árokba borult.

A balesethez a szekszárdi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a műszaki mentés során áramtalanították a járművet. A baleset során személyi sérülés nem történt.

A helyszíni szemle idejére félpályás forgalomkorlátozásra kell számítani az arra közlekedőknek. A forgalmat rendőrök irányítják. A Budapest felé közlekedőket Tolna irányába terelik – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Frissítés!

15:05 – Teljes útzár lép érvénybe a műszaki mentés idejére

Megkezdődött a délután árokba borult kamion műszaki mentése. A mentés idejére a főútvonalat teljes szélességében lezárták. A forgalmat Palánk és Tolna felé terelik – írja a police.hu.

Frissítés!

18:00 – Újraindulhatott a forgalom

A megyei rendőr-főkapitányság legutóbbi közleménye szerint a kamion egyik kereke defektet kapott, a jármű irányíthatatlanná vált, átsodródott a menetirány szerinti bal oldalra, és árokba borult.

A helyszínelés és a műszaki mentés véget ért. Az érintett útszakaszon ismét zavartalan a forgalom.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában