testi sértés

2021.09.24. 10:23

Összeverte az erdőben a 15 éves lányt

Súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat egy 24 éves férfi ellen a Szekszárdi Járási Ügyészség – tájékoztatta portálunkat dr. Kiss Yvette, a Tolna Megyei Főügyészség sajtószóvivője.

I. I.

Forrás: Shutterstock

A vádirat szerint a férfi és a 15 éves kiskorú lány 2019. év nyarán ismerkedtek meg, majd megközelítőleg három hónap múlva párkapcsolat alakult ki közöttük.

A vádlott és a sértett 2020. január 21-én ismerőseik társaságában voltak, amikor este kilenc óra körül, a vádlott féltékenysége miatt szóváltás alakult ki közöttük. A vita hevében mindketten elhagyták a házat és az utca melletti lakatlan erdős területre mentek, ahol a veszekedés folytatódott.

A vádlott dühében bal kézzel, nyitott tenyérrel arcon ütötte a kiskorú sértettet, majd jobb kézzel ököllel is megütötte a szeme alatt, jobb lábbal pedig combon rúgta. Ezt követően ökölbe szorított kézzel három ütést mért rá, végül a sértett kezeit mindkét lábával egy-egy alkalommal megrúgta. Ezután mindketten visszamentek az ismerőseikhez. A bántalmazás következtében a lány több testtáján is könnyű, nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, de a bántalmazás helyére és módjára is tekintettel, a súlyos, elsősorban töréses sérülés kialakulásának reális veszélye is fennállt.

A vádlottat 2021. júniusában szintén súlyos testi sértés bűntette miatt ítélte börtönre a bíróság.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában