Közlekedési baleset

2021.10.08. 09:04

Bivaly okozott balesetet, szőlősorok közé repült a BMW

TEOL

Forrás: TMRFK

Személyi sérüléses közlekedési baleset történt október 7-én, csütörtökön 23 órakor a 65-ös számú főúton Harc és Szekszárd között.

Egy pécsudvari nő közlekedett autójával, amikor Sióagárd térségében egy enyhe bal kanyarból kiérve letért az úttestről és fának ütközött, majd egy szőlőültetvényre borult. A baleset során a sofőr az elsődleges orvosi vélemény szerint súlyos sérüléseket szenvedett – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Anyagi káros közlekedési baleset történt október 7-én 19 órakor a 6-os számú főúton, Bonyhád és Szekszárd között. Egy férfi autóval közlekedett Szekszárd irányába, a 148-as kilométerszelvényhez érve a bokros területről egy bivaly ugrott elé, és elütötte azt. Az állat a helyszínen kimúlt. A közlekedési balesetben személyi sérülés nem történt.

A további anyagi káros balesetek közül egy esetben a követési távolság be nem tartása, másik két esetben a tolatás szabályainak megsértése miatt történt.

Borítóképünkön: A BMW-t vezető nő súlyos sérülést szenvedett

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában