rendőrségi hírek

2021.10.29. 10:00

Újabb két migránst fogtak el Bogyiszlónál

TEOL

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányságra az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés. Munkatársaink három anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatban lévő állomány négy személyt fogott el, közülük kettő jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel.

Az egyenruhások – lakossági bejelentés alapján – október 28-án délelőtt, 10 óra körül két külföldit ellenőriztek Bogyiszlón. Egyikük szír, a másik libanoni állampolgárnak vallotta magát. A férfiak sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően igazolni nem tudták, ezért a rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérték őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

A Tolna megyei rendőrök hat személyt állítottak elő, közülük ötöt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Az egyenruhások szabálysértés elkövetése miatt hét szabálysértési feljelentést tettek, biztonsági intézkedés kettő esetben történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában