hétfői riasztások

2021.10.19. 15:04

Traktor pótkocsijának ütközött egy autó Kaposszekcső külterületén

Október 18-án, hétfőn két tűzesethez és két műszaki mentéshez vonultak a tűzoltók Tolna megyében – összesítette az elmúlt 24 óra történéseit a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

TEOL (Forrás: katasztrófavédelem)

Fotó: Dombóvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság

Tűzesetek:

Mint arról a TEOL.hu is hírt adott, hétfőn délután egy közterületen parkoló, benzinüzemű személyautó motortere gyulladt ki Regölyben, a Kölcsey utcában. A tűzesethez Tamási önkormányzati tűzoltóit riasztották, akik egy gyorsbeavatkozó vízsugár segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Fotó: Dubóczki Dániel (Tamási ÖTP)

Szintén beszámoltunk róla, hogy Ozorán, a Kossuth Lajos utcában egy családi ház fürdőjében elhelyezett PB gázkályhából csaptak fel a lángok hétfőn este. A tűzesethez riasztott sárbogárdi hivatásos és simontornyai önkéntes tűzoltók a mobil fűtőeszközt kivitték a helyiségből, visszahűtötték és a fürdőszobában keletkezett lángokat is megfékezték. A családi ház két lakója lakosságvédelmi intézkedés keretében rokonokhoz költözött.

Jelentősebb műszaki mentés:

Hétfő délután Kaposszekcső külterületén egy személygépkocsi ütközött egy hígtrágyaszállító pótkocsit vontató traktornak. A dombóvári hivatásos tűzoltók a gépjármű vezetőjét a mentőszolgálat segítségével, kézi erővel kiemelték. Ezt követően a beavatkozó tűzoltó egység a forgalom irányítását segítette.

Fotók: Dombóvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában