halálos baleset pörbölyön

2021.11.25. 19:10

Az egész falut megrázta a tragédia

Munkatársainktól

Fotó: police.hu

Mint arról a TEOL.hu is beszámolt, halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt Pörböly belterületén, a Bajai úton szerdán 17 óra 15 perc körüli időben. Az eddig rendelkezésre álló adatok szerint egy pótkocsis járműszerelvény ismeretlen körülmények között elütött egy gyalogost. A férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a gyors orvosi segítség ellenére a helyszínen életét vesztette. A baleset körülményeit a Szekszárdi Rendőrkapitányságon vizsgálják, tájékoztatta lapunkat a megyei főkapitányság sajtószolgálata.

– Egy kistelepülésen mindenki mindenkit ismer, így természetesen nagyon megrázott mindenkit a szerdai baleset – ezt már Sipos Lajos pörbölyi polgármester mondta.

Egy 59 éves férfit ütött el a teherautó, egyelőre nem tudni, hogyan is történt pontosan. Találgatunk, lehet, hogy megbotlott, vagy csak figyelmetlen volt, tette hozzá a polgármester, aki azt is elmondta, többször is átnézték az önkormányzat épületén lévő, a balesetet rögzítő kamera felvételét. Pontosabban sok minden nem látszik, mert a teherautó takarta a balesetet szenvedett férfit. Az elhunytról annyit tudni, hogy hivatásos sofőr volt, nagyon jó kedélyű, sokan szerették, tisztelték. Felnőtt gyermekei vannak, az egyik fiával élt egy háztartásban. A helyi polgárőrök értek először a helyszínre, majd a rendőrök. Az egész falut megviselte a halála.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában