Az elmúlt 24 óra eseményei

2021.11.30. 10:51

Hétfőn három balesethez vonultak megyénk tűzoltói

TEOL (Forrás: katasztrófavédelem)

Három közlekedési balesetnél dolgoztak Tolna megye tűzoltói – összesítette az előző nap eseményeit a katasztrófavédelem kedden délelőtt.

A TEOL.hu is hírt adott róla, hogy lesodródott az útról egy személygépkocsi hétfőn, a kora reggeli órákban, Kéty település közelében. Az autóban egy személy utazott. A kétyi önkéntes és a szekszárdi hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépkocsit és kiemelték a sérültet az autóból. A baleseti helyszínelés idejére az egységek segítették a rendőrök munkáját, a területet megvilágították és az utat is letakarították.

Mint arról szintén beszámoltunk már, két személyautó ütközött Szekszárdon, a négysávos úton a délutáni órákban. A szekszárdi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket és a baleseti helyszínelést követően eltávolították a forgalmi akadályt képező gépkocsit az útról.

Utóbbi karambollal majdnem egy időben anyagi kárral járó baleset is történt Szekszárdon, pontosabban a Béri Balogh Ádám utcában, ahol ugyancsak két személygépkocsi ütközött össze. Az autókat a szekszárdi hivatásos tűzoltók áramtalanították.

Fotó: M. K.

Ezek is érdekelhetik