tragédia

2021.11.24. 18:28

Tehergépkocsi gázolt halálra egy gyalogost Pörbölyön – frissítve!

TEOL (Forrás: police.hu)

Fotó: TMRFK

Balesetről érkezett bejelentés a megyei rendőr-főkapitányságra november 24-én, szerdán 17 óra 13 perckor. Az eddig rendelkezésre álló adatok szerint az 55-ös számú főúton, Pörböly belterületén, a Bajai úton egy pótkocsis járműszerelvény ismeretlen körülmények között elütött egy gyalogost.

A férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a gyors orvosi segítség ellenére a helyszínen életét vesztette. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a főúton félpályás útlezárás van, a forgalmat rendőrök irányítják – számolt be a tragédiáról a police.hu.

A TEOL.hu megkeresésére Komlósiné Kiss Anett, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője elmondta, hogy a tehergépkocsi sofőrje rövid pihenőre húzódott félre, majd újrainduláskor egy gyalogos férfi ismeretlen körülmények között a jármű jobb első kereke alá került.

Frissítés!

21:55 – A rendőrök a helyszínelést befejezték, az út ismét teljes szélességében a közlekedők rendelkezésére áll, tájékoztatott a police.hu.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában