Kék hírek

2022.01.10. 10:34

Négyen sérültek a hétvégén a megyében

Ketten súlyosan, két személy könnyebben sérült az elmúlt 48 órában Tolna megye útjain.

TEOL.hu

teherautó sofőrje későn észlelte az előtte megálló járművet, és nekiütközve az árokba lökte (Forrás: TMKI)

Könnyű sérüléses baleset történt január 9-én a reggeli órákban Dunaszentgyörgyön. A rendelkezésre álló adatok alapján egy Steyr típusú teherautó közlekedett Fadd irányába a Rákóczi úton, amikor a Béke tér kereszteződéséhez érve későn észlelte az előtte forgalmi okból megálló Mercedes típusú tehergépjárművet. A Steyr a jobb elejével az előtte megálló Mercedes bal hátuljának ütközött, ami a jobb oldali vízelvezető árokba csúszott, ahol egy villanyoszlopnak csapódott. A baleset során a Steyr utasa és a Mercedes vezetője könnyebben sérültek.

Ugyanezen a napon 11 óra 25 perckor a 6313-as úton Gyönk irányába közlekedett személyautójával egy budapesti férfi, amikor a 14-es kilométerszelvényben eddig tisztázatlan okból a bal oldalon lévő beton hídnak ütközött. A baleset során a jármű vezetője és utasa is súlyosan sérült.

A betonhídnak ütközött autó vezetője és utasa is súlyosan megsérült (Forrás: TMRFK)



A hétvégén további öt anyagi káros baleset történt Tolna megye útjain – olvasható Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság baleseti összefoglalója a www.police.hu portálon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában