Ki tud róla?

2022.02.03. 12:00

Eltűnt egy 15 éves lány, a dombóvári rendőrök keresik

A Dombóvári Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat Kökény Anasztázia Anna eltűnése kapcsán.

TEOL

Illusztráció: Shutterstock

A 15 éves lány, aki a kapospulai lakásotthon lakója január 15-én a megadott időpontra nem érkezett haza. Azóta engedély nélkül van távol,  tartózkodási helye ismeretlen, életjelet nem ad magáról.

Kökény Anasztázia Anna körülbelül 170 centiméter magas, vékony testalkatú, barna, hosszú hajú. Eltűnésekor fekete szőrmés kabátot, szürke cicanadrágot és fekete sportcipőt viselt. A nyaka bal oldalán egy Playboy-nyúl fej, valamint bal alkarja belső részén „Only Gude Gane Jade Me” feliratú tetoválás található.

A dombóvárii rendőrök kérik, hogy aki a képen látható lány jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Dombóvárii Rendőrkapitányságon, hívja a 0674/566–070-es számot, vagy tegyen bejelentést – akár névtelensége megőrzése mellett – a Telefontanú 0680/555–111 zöldszámán, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában