Garázdaság

2022.06.02. 16:20

Üvegekkel dobálták meg a tulajdonost

Garázdaság vétsége miatt emelt vádat a Szekszárdi Járási Ügyészség egy 50 éves tolnai férfi és egy 55 éves, szintén tolnai nő ellen – tájékoztatta lapunkat dr. Páli Péter József, a Tolna Megyei Főügyészség helyettes sajtószóvivője.

Sz. Á.

A férfinek tettestársa is akadt. Képünk illusztráció (Fotó: Shutterstock)

Fotó: Shutterstock

A két személy tavaly novemberben, egy szombatról vasárnapra virradó éjszakán Tolna-Mözs egyik szórakozóhelyén italozott. A hajnali órákban az ittas férfi szóváltásba keveredett a bár tulajdonosával, aki távozásra szólította fel a vádlottat, és kitessékelte a kocsmából. A nő ez idő alatt az épület előtt tartózkodott.

A kiküldött férfi nem sokkal később a nővel együtt visszament a kocsmába. Elkezdtek szitkozódni, és tányérokat, üvegeket, illetve italosüvegeket dobtak a pult és az ott tartózkodó tulajdonos felé. A tulajdonos végül egy fanyelű felmosóval tudta megfékezni és távozásra bírni a két személyt. A kihívóan közösségellenes és erőszakos magatartás alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást vagy riadalmat keltsen.

A Szekszárdi Járási Ügyészség a büntetlen előéletű vádlottakkal szemben pénzbüntetés kiszabását szorgalmazza a Szekszárdi Járásbíróságnál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában