Kék hírek

2022.08.28. 09:16

Parkoló autóknak hajtott, majd felborult egy autó Tolnán

Tolna megye útjain két könnyű sérüléssel járó és három anyagi káros baleset történt augusztus 27-én - tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

TEOL

Parkoló autóknak hajtott, majd felborult autójával egy nő Tolnán (Fotó: TMRFK)

Mint arról korábban beszámoltunk, szombaton nem sokkal dél előtt egy 70 éves szekszárdi nő közlekedett az általa vezetett autóval Tolnán, a Bajcsy-Zsilinszky utcában, amikor ismeretlen körülmények között előbb az út szélén parkoló kocsik közül nekiment háromnak, majd az úttest közepén felborult. A balesetben az autó sofőrje könnyebben sérült meg. Az ütközések során a járművekben jelentős anyagi kár keletkezett.

Forrás: TMRFK

Egy 27 éves helyi férfi – erősen ittas állapotban, bukósisak nélkül – szombat este 19 óra körüli időben Sióagárdon az általa hajtott elektromos rollerrel közlekedett, amikor egy úthibán áthajtva elvesztette uralmát a roller felett, és az útpadkára esett. A férfi az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyebben sérült meg. A szekszárdi rendőrök mindkét ügyben vizsgálják az eset körülményeit.

Fotó: TMRFK 

A szombati nap folyamán három anyagi káros baleset is történt, melyek közül egy esetben az útról egy mocsaras részre hajtott egy autós. Egy másik alkalommal Bátaszéken ismeretlen jármű eddig ismeretlen sofőrje egy utcán parkoló autónak hajtott. Bátán pedig egy az útra kiszaladó kutya okozott balesetet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában