Ünnepség

2022.08.23. 08:57

Soron kívül előléptette a Tolna megyei tűzoltót Dr. Pintér Sándor

Dr. Pintér Sándor, Magyarország belügyminisztere soron kívül előléptette tűzoltó őrnaggyá Péti Tamás tűzoltó századost, a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság kiemelt főelőadóját.

TEOL

Fotó: Schober Andor

A Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság székházában is köszöntötték azokat, akik miniszteri elismerésben részesültek állami ünnepünk alkalmából. A katasztrófavédelem ünnepségén azokat szólították ki, akik nemcsak a közelmúlt gyorsan változó kihívásaira reagáltak kiválóan, hanem egész eddigi életük és munkájuk jó példa volt arra, mit jelent elhivatottan egy közösségért dolgozni – tájékoztatott a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Dr. Pintér Sándor, Magyarország belügyminisztere hosszú időn át végzett kiemelkedő tevékenysége elismeréseként – dr. Góra Zoltán tűzoltó altábornagy előterjesztésére – soron kívül előléptette tűzoltó őrnaggyá Péti Tamás tűzoltó századost, a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság kiemelt főelőadóját.

Péti Tamás tűzoltó százados 2017. június elsejétől került a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Humán Szolgálatának állományába, referens beosztásba. 2017. november elsejétől az Igazgatóság oktatásszervezésért és képzésért felelős kiemelt főelőadójaként látja el munkáját. Nyitott és fogékony a jogszabályi változásokra és azok adaptálására, szakmai fejlődésének biztosítása érdekében folyamatosan képzi magát. A rábízott feladatokat a legnagyobb körültekintéssel és precizitással, konstruktívan, a vezetői döntési mechanizmusokat támogatva hajtja végre. A katasztrófavédelmi szervezet képzési rendszerét jól átlátja, a szakirányítókkal, képzési szakemberekkel kiváló kapcsolatot ápol. 

A személyi állomány képzésekre, továbbképzésekre történő beiskolázásáról ütemezetten - a képzést folytató intézmények által biztosított lehetőségek, illetve a szakmai igényeket figyelembe véve - gondoskodik. A szervezet iránti lojalitása példaértékű, a humán szakterületre háruló feladatokból a munkakörén túl is kiveszi a részét, a képzés és oktatásszervezés területén végzett munkája kimagasló – írta közleményében a megyei katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában