Balesetek

2022.09.23. 11:04

Apátvarasdi nő sérült meg a 6-os úton, Tolnánál

Egy apátvarasdi nő szenvedett sérülést abban a balesetben, ami csütörtök késő este történt a 6-os számú főúton, Tolnánál.

TEOL

Fotó: TMRFK

A nő autóval közlekedett Szekszárd irányából Paks irányába a 6-os úton, nem sokkal este tízóra előtt – tudtuk meg a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányságtól. Amikor a 131-es kilométerszelvénybe ért, a sofőr  úgy ítélte meg, hogy a neki jobbról, a tolnai Bajcsy-Zsilinszky utca irányából érkező  gépjármű nem adja meg az elsőbbséget a részére. A nő balra kormányozott, aminek az lett a következménye, hogy elveszítette uralmát a jármű felett.

A kocsi előbb a jobb oldalon található útpadkára sodródott, majd áthajtott az ott található kerítésen és végül a tetejére borulva állt meg. A sofőr könnyebben megsérült a balesetben.

Tolna megye útjain két súlyos és két könnyű sérüléssel járó, valamint hét anyagi káros baleset történt történt szeptember 22-én.

Mint azt megírtuk, megállás nélkül elhajtott egy teherautó vezetője, miután csütörtök délután Dombóváron elgázolt egy férfit. Kismórágyon egy szlovák motoros sérült meg, míg  Zombán egy autós szenvedett sérülést.

Címkék#balesetek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában