Balesetek

2022.09.23. 11:04

Apátvarasdi nő sérült meg a 6-os úton, Tolnánál

Címkék#balesetek

Egy apátvarasdi nő szenvedett sérülést abban a balesetben, ami csütörtök késő este történt a 6-os számú főúton, Tolnánál.

TEOL

Fotó: TMRFK

A nő autóval közlekedett Szekszárd irányából Paks irányába a 6-os úton, nem sokkal este tízóra előtt – tudtuk meg a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányságtól. Amikor a 131-es kilométerszelvénybe ért, a sofőr  úgy ítélte meg, hogy a neki jobbról, a tolnai Bajcsy-Zsilinszky utca irányából érkező  gépjármű nem adja meg az elsőbbséget a részére. A nő balra kormányozott, aminek az lett a következménye, hogy elveszítette uralmát a jármű felett.

A kocsi előbb a jobb oldalon található útpadkára sodródott, majd áthajtott az ott található kerítésen és végül a tetejére borulva állt meg. A sofőr könnyebben megsérült a balesetben.

Tolna megye útjain két súlyos és két könnyű sérüléssel járó, valamint hét anyagi káros baleset történt történt szeptember 22-én.

Mint azt megírtuk, megállás nélkül elhajtott egy teherautó vezetője, miután csütörtök délután Dombóváron elgázolt egy férfit. Kismórágyon egy szlovák motoros sérült meg, míg  Zombán egy autós szenvedett sérülést.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában