Baleset

2022.09.23. 10:25

Szlovák motoros sérült meg Kismórágyon

Megsérült egy motoros csütörtökön délután fél kettő körül Kismórágyon – tájékoztatott pénteken a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

TEOL

Illusztráció: Shutterstock

A szlovák férfi az Alsónána utcában egy kanyarban elvesztette uralmát a járműve felett és az útpadkára hajtott. A padka melletti árokban a motor kereke elakadt, és a jármű többször átfordult a tengelye körül, végül egy mezőgazdasági területen állt meg. A balesetben a motoros könnyű sérülést szenvedett.

Tolna megye útjain két súlyos és két könnyű sérüléssel járó, valamint hét anyagi káros baleset történt történt szeptember 22-én.

Mint azt megírtuk, megállás nélkül elhajtott egy teherautó vezetője, miután csütörtök délután Dombóváron elgázolt egy férfit. Ezeken túlmenően délután egy autós szenvedett sérülést Zombán, illetve abban a balesetben is, ami késő este történt a 6-os úton, Tolnánál. Ugyancsak egy autós szenvedett sérülést Zombán, míg Kismórágyon egy szlovák motoros sérült meg

Címkék#balesetek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában