Bűnügyi felügyelet

2022.10.12. 13:31

Autózott, pedig az otthonát sem hagyhatta volna el

A szekszárdi rendőrök elfogták azt 27 éves helyi férfit, akiről kiderült, hogy megszegte a bűnügyi felügyelet szabályait, emellett járművezetéstől eltiltás hatálya alatt ült volán mögé - olvasható a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

TEOL

Képünk illusztráció. (Fotó: TMRFK)

A napokban ellenőriztek az egyenruhások a tolnai megyeszékhelyen egy autót, és annak sofőrjét. A 27 éves járművezetőt jól ismerték a zsaruk, mert a férfi bűnügyi felügyelet alatt áll, ezért – meghatározott időszakot kivéve – nem is hagyhatta volna el az otthonát a hatóságok értesítése és engedélye nélkül.

A férfi adatainak ellenőrzésekor az is kiderült, hogy a bíróság jogerősen eltiltotta őt a jármű vezetésétől. A sofőrt előállították, vele szemben eltiltás hatálya alatti járművezetés miatt büntetőeljárást indítottak, a bűnügyi felügyelet szabályainak megszegéséről pedig értesítették az illetékes ügyészséget és bíróságot is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában