Kék hírek

2022.10.13. 08:09

Csak a szerencsén múlott, hogy nem történt sérülés

Tolna megyében három anyagi káros baleset történt október 12-én, tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

TEOL

Képünk illusztráció. (Fotó: TMRFK)

Mint arról tegnap már beszámoltunk, Paks külterületén ismét baleset történt a 6-os számú főút és a Kölesdi utca kereszteződésében. Ezúttal a Duna felől közlekedett egy 38 éves hertai nő a Kölesdi utca irányába, amikor a 6-os számú főút kereszteződéséhez érve az Állj! Elsőbbségadás kötelező! jelzőtábla utasítását figyelmen kívül hagyva a kereszteződésbe hajtott, ahol egy Budapest felől érkező autó nekiütközött. Csak a szerencsén múlott, hogy a balesetben senki nem sérült meg, de a járművekben jelentős anyagi kár keletkezett. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére, 13:30 és 15:15 között félpályás útlezárás volt érvényben.

Veszélyes kereszteződés a Kölesdi utcai (Fotó: TMRFK)

Kétyen két egymással szembe közlekedő autó baloldali visszapillantó tükrei értek össze, mivel mindkét sofőr a felezővonalhoz húzódva közlekedett. Hőgyészen egy bolt parkolójából tolatott ki egy kocsi, a manőver során egy mögötte álló autónak ütközött.

A Tolna megyei rendőrök szerdán 11 főt állítottak elő, két büntető- és 17 szabálysértési feljelentést tettek, a szonda egy esetben volt pozitív. A járőrök egy biztonsági intézkedést hajtottak végre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában