Ittas vezetés

2022.11.12. 11:05

Parkoló autóknak ütközött a részeg nő Madocsán

Tolna megyében 2022. november 11-én három anyagi káros balesetről érkezett bejelentés - tudtuk meg a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányságtól.

TEOL

Ittas volt, nem észlelte a parkoló autókat, ezért nekik ütközött

Forrás: police.hu

Amint azt már megírtuk, az M6-os autópályán pénteken reggel egy sofőr nem észlelte időben az előtte haladó teherautót, így hátulról nekiütközött, mindez a vakító nap miatt történt.

Délután Tamásiban történt hasonló koccanás, a sofőr nem a látási viszonyoknak megfelelően közlekedett, a szembe szabályosan közlekedő járművek fényszórói miatt nem észlelte időben az úttest jobb szélén szabályosan parkoló kocsit, így nekiütközött.

Kora este is történt egy baleset Madocsán. Egy 57 éves helyi nő közlekedett autóval az Ady Endre utcában a Paksi utca felől a Zöldmező utca irányába. Az Ady Endre utca 5-ös szám előtt – ittasságából kifolyólag - nem tartott megfelelő oldaltávolságot, és az út jobb szélén parkoló autók közül kettőnek is nekiütközött.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában