Tüzek és mentések

2022.11.11. 15:30

Több helyre is riasztották megyénk tűzoltóit

Kisebb szabadtéri tüzekhez és közlekedési balesetekhez vonultak megyénk tűzoltói az elmúlt napokban.

TEOL

Forrás: Szekszárdi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság

Tűzesetek:

Kilenc négyzetméteren égett hulladék Hőgyészen, az Ady Endre utcában szerda délelőtt. A tűzesethez Tamási önkormányzati tűzoltóit riasztották, akik egy vízsugár és kéziszerszámok segítségével oltották el a keletkezett lángokat.

Mintegy 200 négyzetméteren égett a levágott nád Tolna város külterületén, a 6-os számú főút és az M6-os autópálya között csütörtök este. A tűzesethez az érintett város önkormányzati tűzoltói vonultak, akik egy vízsugár és kéziszerszámok segítségével fékezték meg lángokat.

Műszaki mentések:

Vízelvezető árokba csúszott egy személyautó Tolna-Mözsön, a Jókai utcában szerda délután. A forgalmi akadályt képező járművet a tolnai önkormányzati tűzoltók mentették ki.

Amint azt megírtuk, csütörtök reggel egy személygépjármű sodródott le az úttestről, majd a szilárd útburkolatra visszatérve állt meg az 56-os számú főúton, Bátánál. A műszaki mentéshez a mohácsi hivatásos és bátaszéki önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járművet. A gépjármű egyetlen utasát a mentők kórházba szállították.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában