Fórum

2022.12.09. 11:00

Biztonsági kérdésekről egyeztettek Bonyhádon

Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórumot szerveztek a bonyhádi rendőrkapitányságon, melyre a körzetben levő települések, valamint a térségben működő szervezetek vezetői is meghívást kaptak – tájékoztatta portálunkat a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

TEOL

Fotó: police.hu

A Bonyhádi Rendőrkapitányságon tartották meg a napokban a város és a környező települések vezetői, valamint a rendőrséggel együttműködő szervezetek képviselői számára a Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórumot. A rendezvényen részt vett Szabó Csaba r. dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány, valamint az önkormányzatok, a kormányhivatal, az oktatási intézmények, a helyi polgárőr egyesületek képviselői is.  

Fotó: police.hu

Megyeri Zsolt r. alezredes rendőrkapitány köszöntötte a résztvevőket, majd ismertette a járás 2022-es év első tíz hónapjának bűnügyi-, közbiztonsági- és közlekedési helyzetét. Ezt követően a jelenlévőkkel a településeken felmerülő kérdéseket beszélték meg. Az egyeztetésen olyan probléma nem merült fel, ami a lakosság szubjektív közbiztonság érzetét rontaná.

Megyeri Zsolt r. alezredes, a kapitányság vezetése és munkatársai nevében megköszönte a  járás településein működő polgárőr egyesületek, civil szervezetek, egyesületek és önkormányzatok aktív munkáját. Biztosította őket arról, hogy együttműködésükre és a közös munkára továbbra is számítanak.         

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában