Halálos kimenetelű ütközés

2022.12.16. 19:42

Kísérteties a hasonlóság: a Paks közelében történt hármas balesetben is életét vesztette egy ember

Három gépkocsi ütközött össze Paks és Pusztahencse között. A balesetnek halálos áldozata és sérültje is van - tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

TEOL

Halálos baleset történt a 6232-es úton Paks és Pusztahencse között.

Forrás: police.hu

Ahogy arról nemrégiben beszámoltunk, hármas karambol történt az M6-oson Paksnál.

Percekkel később ismét összeütközött három személyautó, ezúttal a Paks és Pusztahencse közötti útszakaszon. A balesethez a szekszárdi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanítják a gépkocsikat.

Az egységek a társhatóságokkal közösen dolgoznak a helyszínen.

Frissítés 20:11-kor:

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatott egy újabb személyi sérüléses balesetről. A bejelentés 2022. december 16-án 18 óra 44 perc körüli időben történt. Az eddig rendelkezésre álló adatok szerint három autó ütközött össze ismeretlen körülmények között a 6232-es út 3-as kilométerszelvénye közelében Paks és Pusztahencse között.

A balesetben egy férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a gyors segítség ellenére a helyszínen életét vesztette. A balesetben egy férfit a mentők kórházba vittek. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a 6232-es út érintett szakaszát teljes szélességében lezárták.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában